Μπαχαρικά & Βότανα
25ης Μαρτίου 12 Περιστέρι Αθήνα 210 5737336
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΛΙΑΝΙΚΗΣ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ
Τροφοδοσία Εστίασης
ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ
Συνεργαζόμενο e-shop
ΟΔΗΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ
Επικοινωνία
Η Εταιρεία μας

Η ανησυχία μας για ένα καλύτερο τρόπο ζωής και διατροφής για εμάς και τα παιδιά μας τον Δημήτρη και την Χριστιάνα μας ώθησαν στην δημιουργία της οικογενειακής μας επιχείρησης  με μπαχαρικά και βότανα .
Η ενασχόλησή μας στο επιχειρήν από το 1997 με τη ΟΜΟΡΦΙΑ και ΥΓΕΙΑ μας εφοδίασε με εμπειρία και γνώσεις σε αυτόν τον τομέα.
Στο εξειδικευμένο κατάστημά μας με εγγύηση καλύτερης ποιότητας  θα βρείτε γνωστά αλλά και σπάνια φαρμακευτικά - αρωματικά βότανα και κάθε μπαχαρικό από όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Επίσης Τσάϊ, Δημητριακά Πρωϊνού, Αιθέρια - Φυτικά Έλαια , Ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα , Μέλι και παράγωγα της μέλισσας, Υπερτροφές (SuperFoods), Συμπληρώματα Διατροφής και Προϊόντα Ομορφιάς και Περιποίησης με Αλόη Βέρα. 
Ελάτε να τα δείτε, να τα δοκιμάσετε, να τα μυρίσετε και τα αγγίξετε. Ζητήστε μας ότι σας χρειάζεται από κοντά ή περιηγηθείτε εδώ στην ιστοσελίδα μας. Καλέστε στο 210-5737336 για ότι θέλετε να ρωτήσετε. Επίσης μπορείτε μέσα από το συνεργαζόμενο ηλεκτρονικό κατάστημα e shop www.herbsandspices.gr να κάνετε αγορά on line shop των μπαχαρικών , βότανα , τσαι , υπερτροφές , ξηροί καρποί κ.α . Κάθε σας γνώμη , κριτική και ζήτηση νέου προϊόντος για την γκάμα μας, θα μας βοηθήσει να εξελιχθούμε σωστά δίνοντας αμοιβαία  εμπιστοσύνη στην συνεργασία μας και στην καθημερινή μας επαφή.

         

 Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται  τόσο σε λιανικό όσο και σε χονδρικό εμπόριο με ειδικές τιμές για εμπόρους και καταστήματα.

 

Θα μας βρείτε πλησίον Μετρό ''Περιστέρι'' στην οδό 25ης Μαρτίου 12 ΤΚ 12132 Τηλ.: 2105737336 Περιστέρι Αθήνα.
Καταχωρήστε την διεύθυνσή σας εδώ και δείτε τη διαδρομή σας προς το κατάστημά μας